Image by tabitha turner

Hoe is de eerste indruk van jouw bedrijf?

De eerste indruk is een belangrijk moment voor uw bedrijf voor potentiële partners / klanten. Nu is koffie daar een groot onderdeel van. 70% van de potentiele klanten maakt keuzes op basis van emotionele factoren. Dit betekend dus als u een koffie schenkt en deze smaakt bitter, zuur of heeft weinig smaak, dan beïnvloedt u de eerste indruk van de klant.

De Bonen Brander wilt uw bedrijf daarbij helpen door de hoogste kwaliteitskoffiebonen in te kopen en deze op de juiste manier te branden met als een van de belangrijkste aandachtspunten consistentie. Hierdoor is de koffie vol van smaak. Met de juiste tonen op de oppervlakte. De Bonen Brander test samen met u hoe de koffie smaakt in uw koffieapparaat en stelt de koffie op uw wensen af.

Wanneer kan De Bonen Brander de eerste indruk van uw bedrijf verbeteren?

Uw koffiewens op maat!

Elk bedrijf wil een andere beleving bieden aan de klant. De Bonen Brander wilt graag met uw bedrijf kijken naar de mogelijkheden om de koffie ervaring binnen uw bedrijf naar een nieuw niveau te tillen. Denk aan een complete koffiehoek, personeelstraining, latte art training en nog meer.

Vul hieronder het formulier in als u een vrijblijvend gesprek wilt bij u op locatie of bij de koffiebranderij van De Bonen Brander. Na het invullen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Contact

Bedankt voor de inzending! De Bonen Brander neemt z.s.m. contact met u op.