Image by Caelen Cockrum

Zakelijk

 
Image by Nathan Dumlao

Private Label

Image by Kevin Schmid

Machines
& Meer

Image by Nathan Dumlao

Personeel Training

Image by Noora AlHammadi

Private Label

 
Wat is private Label?

Een eigen koffiemerk voor je bedrijf met dezelfde kwaliteit koffiebonen als die van De Bonen Brander. Zonder de zorgen van inkopen, opslag, branden, verpakken en designen.

Start nu je eigen specialty coffee label bij De Bonen Brander

1. Kennismaken

Private Label is maatwerk. Daarom wil De Bonen Brander uw bedrijf en u als persoon goed leren kennen. Zodat wij uw koffiedroom werkelijkheid kunnen laten worden.

Image by Adrien Olichon

2. Samples proeven

Nadat wij kennis met u hebben gemaakt plannen we een nieuwe afspraak in om u verschillende variaties te laten testen.

MOCKUP A7 VOORKANT Private Label.jpg
Image by Milad Fakurian

3. Labelontwerp

Wij zorgen ervoor dat het etiket goed aansluit op uw bedrijf.

4. Opslag

Wanneer er een match is gevonden qua koffiesoort die bij uw wensen past slaan wij deze groene koffiebonen op zodat de kwaliteit goed blijft. Groene koffiebonen zijn langer houdbaar dan gebrande koffiebonen.

5. Branden

Elke 2 weken zullen wij de verwachtte afname branden om deze vervolgens vers te leveren. Hierdoor serveert u altijd koffie dat op de hoogste kwaliteit is.

Image by tabitha turner

Machines & Meer

 
Welke merken levert De Bonen Brander?

De Bonen Brander kijkt altijd naar de situatie van uw bedrijf, naar wat heeft u nodig en wat is de beste prijs kwaliteit verhouding. Vanuit dit standpunt raden wij een machine aan van één van de volgende merken: Gaggia, XLVI, Biepi, Saeco, Fiorenzato, Eureka en meer... ​De Bonen Brander kan een totaalpakket leveren met: koffiemolens, espressomachines (vol & semi), onderhoudspakketten, accessoires  & alle toebehoren.

steamhammer-2-groep-sfeer-4.jpg
la_reale_key_features_02_0.jpg

Training

Om het perfecte kopje koffie te zetten is training van personeel essentieel. De Bonen Brander kan zijn kennis aan uw personeel overbrengen zodat alle verschillende koppen koffie foutloos geserveerd kunnen worden. 

Onderhoud

Om zo min mogelijk zorgen te hebben over uw apparatuur op de lange termijn is onderhoud van essentieel belang. Daarom zorgt De Bonen Brander ervoor dat uw machines goed onderhouden blijven.